ΕΕΝΜΑ: Ανακοινώθηκαν οι υποτροφίες ναυτιλιακών σπουδών

0

Η Ε.Ε.Ν.Μ.Α. προκηρύσσει το 7o πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής 12/11/2021, το οποίο περιλαμβάνει:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΣΠΥΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ»
Η ΕΕΝΜΑ προκηρύσσει ετήσια υποτροφία, ύψους 4.000 ευρώ, στη μνήμη του αείμνηστου Σπύρου Αλεξανδράτου, Προέδρου της Ένωσης, για μεταπτυχιακές σπουδές εσωτερικού στη Ναυτιλία για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Η υποτροφία είναι χορηγία του Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Γεωργίου Σπ. Αλεξανδράτου.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «BUREAU VERITAS»
To Bureau Veritas προκηρύσσει ετήσια μεταπτυχιακή υποτροφία ναυτιλιακών σπουδών εσωτερικού ύψους 5.000 ευρώ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «RINA»
O RINA HELLAS προκηρύσσει μια υποτροφία για εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο RINA Academy.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ BCA – «MSC IN SHIPPING»
Η ΕΕΝΜΑ σε συνεργασία με το BCA Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών χορηγεί μία υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «MSc in Shipping» ή “LLM Maritime Law”

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ METROPOLITAN COLLEGE – «MSC INTERNATIONAL MARITIME BUSINESS
H EENMA σε συνεργασία με το Metropolitan College χορηγεί μία μερική υποτροφία  για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «MSc International Maritime Business»

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ABS
Το American Bureau of Shipping (ABS), προκηρύσσει 2 μεταπτυχιακές υποτροφίες, για φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνολικού ύψους 5.000 δολαρίων ΗΠΑ.

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ»
Η ΕΕΝΜΑ θεσμοθετεί ετήσιο Βραβείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ» στη μνήμη της εκλιπούσας συνεργάτιδας και εκλεγμένης επίκουρης καθηγήτριας του Παν. Αιγαίου Ευαγγελίας Στεφανιδάκη.
Το βραβείο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου από Σχολές, Τμήματα, Τομείς με κατεύθυνση στη Ναυτιλία τις Μεταφορές και τη Θάλασσα, φέτος έχει θέμα: «Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ».
Το βραβείο απονέμεται κατόπιν διαγωνισμού στην καλύτερη εργασία που θα εκπονηθεί από φοιτητή/τρια ή ομάδα φοιτητών/τριών με το ποσόν των 3.000€.
Οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού θα οριστούν σε ξεχωριστό έγγραφο και θα ανακοινωθούν άμεσα.
Οι εργασίες κατατίθενται στο Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (ΕΔΙΝΑΛΕ) του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέχρι
20 Δεκεμβρίου.  Πληρ. 22710 35213 κ. Κ. Παπαζή

Όροι και προϋποθέσεις υποβολής αίτησης υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα της ΕΕΝΜΑ www.shortsea.gr