Isalos.net: Νέα επιμορφωτική συνάντηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας

0

Η Isalos.net, με την αρωγή του Ιδρύματος Ευγενίδου, διοργανώνει νέα επιμορφωτική συνάντηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας (World Maritime Day 2021, IMO).

Η εκδήλωση με θέμα «Ναυτικοί: Πρωταγωνιστές στο μέλλον της ναυτιλιακής βιομηχανίας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:30 – 21:00, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (είσοδος από οδό Πεντέλης 11).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Seaven Tanker and Dry Management Inc. και Mylaki Shipping Agency Ltd.

Εισηγητές:

  • κ. Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου και Ναυτιλιακός Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στην Ελλάδα
  • κ. Άρης Κοροπούλης, Managing Director της Astra Shipmanagement Inc.
  • κα Μεταξία Ψάλτη, COO της Neda Maritime Agency Co Ltd.
  • καπτ. Μιχαήλ Φωτεινός, Αντιπρόεδρος της ΠΕΠΕΝ και Υπεύθυνος Τμήματος Πληρωμάτων της Diana Shipping Services S.A.
  • κα Ελίνα Σουλή, Αντιπρόεδρος της WISTA Hellas & Regional Business Development Director V.P. – FD&D Manager του American P&I Club

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Ηλίας Μπίσιας, Διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και της Isalos.net.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με παρουσία έως 60 προσκεκλημένων, ενώ θα μεταδοθεί και ψηφιακά, μέσω του καναλιού της Isalos.net στο YouTube. Σημειώνεται πως στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και αξιωματικοί του Εμπορικού Ναυτικού, οι οποίοι θα μοιραστούν σκέψεις και εμπειρίες για το ναυτικό επάγγελμα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση δια ζώσης, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εγγραφή στην εκδήλωση

Οδηγίες προς συμμετέχοντες

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης μέχρι τις 19:00, ενώ κατά την είσοδο τους στο χώρο θα πρέπει να παρουσιάσουν:

  • Την ονομαστική πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση (μέσω Eventbrite) η οποία και θα αποσταλεί μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης
  • Τα ανωτέρω πιστοποιητικά πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα με έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας).

Επιπλέον, κατά την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα Ευγενίδου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα εξής:

  • Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής
  • Κατά την προσέλευση πραγματοποιείται ανέπαφη θερμομέτρηση
  • Οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν την επιβαλλόμενη απόσταση των 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον
  • Οι επισκέπτες πρέπει να φροντίζουν την υγιεινή των χεριών τους. Υγρό αντισηπτικό χεριών διατίθεται στους χώρους του Ιδρύματος.

Αναλυτικά τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας και προστασίας από τον Covid-19 που ισχύουν για την εκδήλωση, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου, εδώ.

Χορηγοί:

mylaki shipping agencyseaven

Οι εκδηλώσεις της Isalos.net πραγματοποιούνται με την αρωγή και υποστήριξη:

2021.07.15 - Isalos Sponsors