Ε.Ε.ΣΥ.Μ: Πανελλήνιο Συνέδριο για τις αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές

0

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ) διοργανώνει το Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Αστικές Εμπορευματικές Μεταφορές (City Logistics) και την Τελετή Βράβευσης των καλύτερων εργασιών του Βραβείου Μεταφορών «Δημήτριος Τσαμπούλας» το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00- 17:00, στο Athens Metropolitan Expo.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο αλλά και η Τελετή Βράβευσης των καλύτερων εργασιών διοργανώνεται σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (KΕΕΕ), των Δήμων Αθηναίων και Κορινθίων, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (ΕΕL), του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και άλλων Ελληνικών Πανεπιστημίων, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Το συνέδριο φιλοξενείται από την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics, στο πλαίσιο της 8ης Έκθεσης «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2021».

Σημειώνεται πως υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του συνεδρίου:

  • μέσω φυσικής παρουσίας σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (μέγιστο 100 ατόμων) που έχουν συμπληρώσει και αποστείλει φόρμα εγγραφής και έλαβαν επιβεβαίωση, με επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού ή αρνητικού rapid τεστ των τελευταίων 48 ωρών.
  • εξ αποστάσεως συμμετοχής μέσω ειδικής πλατφόρμας Livestreaming που θα ανακοινωθεί σε όσους έχουν συμπληρώσει και αποστείλει σχετική φόρμα συμμετοχής.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ, ενώ τη φόρμα συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε εδώ.