ΑΕΝ Χίου: Μεγάλη ανταπόκριση στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

0

Όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ιωάννης Μάργαρης, μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών του νησιού για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.

Ο διοικητής της ΑΕΝ Χίου, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες από τα αγαθά που έχουν συγκεντρωθεί για τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Eυχαριστώ όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Σπουδαστών της ΑΕΝ Χίου για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους».

Θέλοντας να αναδείξει την προσφορά όσων συνέδραμαν στην προσπάθεια αυτή, υπογράμμισε ότι: «Η ζωή πολλές φορές δοκιμάζει τις αντοχές μας αλλά και την ανθρωπιά μας, την αλληλεγγύη μας και την ανιδιοτελή συνεισφορά μας στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας. Όσο οι αξίες αυτές είναι ψηλά στην συνείδηση μας και ειδικά όταν οι “αρχές και τα πιστεύω” της νεολαίας μας έχουν το αποτέλεσμα των φωτογραφιών, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το αύριο της Πατρίδας μας»

Ακολουθεί η δημοσίευση του διοικητή της ΑΕΝ Μηχανικών Χίου, Αντιπλοίαρχου ΛΣ Ιωάννη Μάργαρη, από τον λογαριασμό του στο Facebook:

Στιγμιότυπο οθόνης (44)