ICS Greek Branch: Online Σεμινάριο για Laytime Calculations

0

To Hellenic Management Centre/ Institute of Chartered Shipbrokers Greek Branch έχει δημιουργήσει μια σειρά εξ’ αποστάσεως Ναυτιλιακών Σεμιναρίων.

Το τριήμερο σεμινάριο με θέμα “Laytime Concept & Calculations“, στοχεύει στο να παράσχει στους συμμετέχοντες πρακτικές γνώσεις για το Laytime, μέσα από πρακτικά παραδείγματα και workshops.

Εισηγητής του σεμιναρίου που θα διεξαχθεί τις ημέρες 27, 29 και 30 Οκτωβρίου 2020 είναι ο Καπτ. Ανδρέας Γεωργίου.

Σημειώνεται πως όλα τα εξ’ αποστάσεως Ναυτιλιακά Σεμινάρια του ICS Greek Branch διεξάγονται μέσω online εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly, και επιτρέπει την διάδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και του εισηγητη.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περαιτέρω πληροφορίες: helmc.com

Επικοινωνία: info@helmc.com / +30 2104125945

Τα Online Professional Maritime Seminars

Τα Online Professional Maritime Seminars είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ναυτιλιακής αγοράς και παρέχουν εξειδικευμένη γνώση σε θεματολογίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της ναυτιλίας μέσω workshops και real cases examples.

Διδάσκονται από κορυφαίους επαγγελματίες της ναυτιλίας μέσω σύγχρονης, ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly, και επιτρέπει την διάδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και του εισηγητη.