Η GasLog Ltd. παρέλαβε ένα ακόμα υπερσύγχρονο νεότευκτο LNG Carrier

0

Την 11η Μαΐου η GasLog Ltd. καλωσόρισε στον στόλο της ένα ακόμα νεότευκτο πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, το «GasLog Wales».

Το «GasLog Wales» είναι ένα πλοίο χωρητικότητας 180,000m3 XDF και διαθέτει τις νεότερες τεχνολογίες στη διαχείριση του αερίου και των συστημάτων πρόωσης. Το πλοίο παραδόθηκε επιτυχώς από το ναυπηγείο της Samsung Heavy Industries και θα ξεκινήσει το μακράς διάρκειας ναυλοσύμφωνό του με την ιαπωνική JERA.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται παγκοσμίως τους τελευταίους μήνες και τους περιορισμούς λόγω του Covid-19, η GasLog κατάφερε να παραλάβει δύο νεότευκτα πλοία και αυτή η επίτευξη οφείλεται στην αφοσίωση της ομάδας της και στις ακούραστες προσπάθειες των ναυτικών της στην προετοιμασία των πλοίων για την ασφαλή έναρξη λειτουργίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Απριλίου 2020 η GasLog Ltd. παρέλαβε το νεότευκτο LNG Carrier «GasLog Windsor».

Η εταιρία εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον πλοίαρχο και τα μέλη του πληρώματος που θα επανδρώσουν το «GasLog Wales», καθώς και τα μέλη της ομάδας στη Νότια Κορέα και όλους όσους αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της επιτυχημένης παράδοσης του πλοίου.

Φωτό: Gaslog Ltd.