Νέα ημερίδα για τις επιθεωρήσεις εμπορικών πλοίων

0

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Ναυπηγών Μηχανικών Ελλάδος και ο Νηογνώμονας DNV-GL διοργανώνουν ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/01/2020 στην αίθουσα παρουσιάσεων του Συλλόγου (Φίλωνος 28 & Ελευθερίου Βενιζέλου, Πειραιάς) με ώρα προσέλευσης 17.45 και ώρα έναρξης 18.15.

Το θέμα της ημερίδας είναι:

«Στοχευμένες επιθεωρήσεις και παραδείγματα Ανθρωποκεντρικής Σχεδίασης σε σύγχρονα εμπορικά σκάφη» (διάρκειας 90 λεπτών).

Στην παρουσίαση του θέματος θα αναπτυχθούν οδηγίες για στοχευμένες επιθεωρήσεις πλοίων (εσωτερικοί έλεγχοι της διαχειρίστριας εταιρείας) χωρίς τη χρήση λίστας ελέγχων, με κριτήριο τον εντοπισμό περιοχών και εξοπλισμού πλοίων όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης ζημιάς ή σφάλματος, ενώ παράλληλα θα δοθούν αντιπροσωπευτικά παραδείγματα & φωτογραφίες.

Κύριοι ομιλητές θα είναι η Δρ. Μαρίνα Παπαϊωάννου, Maritime Academy Hellas Coordinator και ο Διπλ. Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός κ. Δήμος Ηλιόπουλος, οι οποίοι θα αναπτύξουν το ως άνω θέμα.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων και της ολοκλήρωσης των ερωτήσεων θα παρατεθεί δεξίωση, ευγενική χορηγία του DNV-GL Classification Society.