MAN Energy Solutions & Isalos.net: Workshop για τους φοιτητές του ΕΜΠ

0

Η MAN Energy Solutions Hellas και η Isalos.net, σε συνεργασία με τη SNAME-NTUA Greek Student Section διοργάνωσαν επιμορφωτικό workshop, στις εγκαταστάσεις της MAN στον Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια του Workshop, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020, οι φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τη φιλοσοφία της MAN Energy Solutions, για τη λειτουργία των δίχρονων μηχανών της MAN, καθώς και για τις τεχνολογικές καινοτομίες που αναμένεται να συναντήσουν στην σταδιοδρομία τους στο εγγύς μέλλον.

Κύριοι εισηγητές του workshop ήταν ο κ. Διονύσιος Χριστοδουλόπουλος, Managing Director της MAN Energy Solutions Hellas και ο κ. Σταύρος Σταυρογιαννόπουλος, Technical Instructor της εταιρείας.

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του κ. Διονύσιου Χριστοδουλόπουλου, Managing Director της MAN Energy Solutions Hellas

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του κ. Διονύσιου Χριστοδουλόπουλου, Managing Director της MAN Energy Solutions Hellas

Κατά τη διάρκεια της εμπνευσμένης παρουσίασης του, ο κ. Χριστοδουλόπουλος εστιάστηκε στο παρόν και το μέλλον της MAN Energy Solutions, στα κυριότερα ερευνητικά προγράμματα και projects που διεξάγει και χρηματοδοτεί η εταιρεία, ενώ έδωσε στους νέους φοιτητές μια σύντομη εικόνα για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Man Energy & Isalos.net

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του κ. Σταύρου Σταυρογιαννόπουλου, Technical Instructor της MAN Energy Solutions Hellas

Ο κ. Σταυρογιαννόπουλος με τη σειρά του, παρουσίασε στους φερέλπιδες ναυπηγούς τον τρόπο λειτουργίας των δίχρονων μηχανών, ανέλυσε λεπτομερώς τα κύρια μέρη τους, καθώς και τις διαφορές που συναντώνται στους διάφορους τύπους των δίχρονων μηχανών της MAN, ενώ δεν παρέλειψε να εξηγήσει τη σημασία και τον διαθέσιμο εξοπλισμό που απαιτείται για τη λειτουργία, τη συντήρηση και την παρακολούθηση τους.