Sun Enterprises LTD: Ο Οίκος Λιβανού στο πλευρό των ναυτικών της

0

Η ναυτιλιακή εταιρεία SUN ENTERPRISES LTD διοργάνωσε στη Χίο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου δείπνο, για να τιμήσει τους Χιώτες ναυτικούς και τις οικογένειές τους. Τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκαν οι συνεχιστές του οράματος του μεγάλου Ναυτέλληνα Σταύρου Λιβανού, κ. Γεώργιος Σ. Λιβανός και κ. Σταύρος Γ. Λιβανός, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, κυρίες Λίτα και Μαριέλα Λιβανού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι διευθυντές και πολλά στελέχη της SUN ENTERPRISES και της S. LIVANOS (HELLAS) καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αρχών της Χίου. Μεταξύ αυτών το παρών έδωσαν ο υφυπουργός και βουλευτής Χίου κ. Ν. Μηταράκης, ο Δήμαρχος Χίου κ. Στ. Καρμαντζής, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Μπουγδάνος, η λιμενάρχης Χίου  αντιπλοίαρχος (ΛΣ) Ειρ. Αργυρή και οι εκπρόσωποι της διοίκησης των σχολών ΑΕΝ Χίου και Οινουσσών.

Ο κ. Γιώργος Φράγκος, διευθύνων σύμβουλος της SUN ENTERPRISES, σε καλωσόρισμά του στους παρευρισκόμενους, επεσήμανε τη σπουδαιότητα της Χίου για την εταιρεία και την ελληνική ναυτιλία και απηύθυνε ευχές σε όλους τους ναυτικούς που ταξιδεύουν και στις οικογένειές τους, τονίζοντας πως η εταιρεία στέκεται πάντα δίπλα τους.

Η S. Livanos Hellas αποδεικνύει, εδώ και δεκαετίες, εμπράκτως τη σταθερή υποστήριξη της στην ελληνική ναυτιλία και στον Έλληνα ναυτικό. Η εταιρεία μάλιστα καταβάλλει διαρκείς και συστηματικές πρωτοβουλίες προκειμένου να διατηρεί τουλάχιστον 10- 14 Έλληνες ναυτικούς σε κάθε ένα από τα πλοία της, ναυτολογώντας παράλληλα πλήθος δοκίμων από τις ελληνικές ΑΕΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία  S. Livanos Hellas βραβεύθηκε τον περασμένο Μάιο με το βραβείο ΕΥΚΡΑΝΤΗ των Ναυτικών Χρονικών για την αρωγή στη ναυτική εκπαίδευση.

 0514Jiorgos Kakitsis Photography