Meteo Marine: Νέο σεμινάριο Ναυτικής Μετεωρολογίας

0

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2019, θα διεξαχθεί το διήμερο σεμινάριο Σύγχρονης Ναυτικής Μετεωρολογίας, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον Lloyds στα πλαίσια της πιστοποίησης του DANAOS Assessment and Training Center. Το σεμινάριο αποτελεί μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη προσέγγιση στο τόσο ευαίσθητο για την ασφάλεια ενός πλοίου τομέα της ναυτικής μετεωρολογίας, γεφυρώνοντας με ένα μοναδικό τρόπο την παλαιά αλλά πάντα χρήσιμη γνώση με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα του καιρού στο καράβι.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το μοναδικό που απευθύνεται αποκλειστικά για ναυτικούς και συνδέει τον παραδοσιακό τρόπο καιρικής ενημέρωσης στο πλοίο (facsimile) με όλες τις σύγχρονες εφαρμογές που βασίζονται στα ψηφιακά δεδομένα καιρού (grib files). ‘Ετσι οι συμμετέχοντες μαθαίνουν όχι μόνο να κατανοούν τους χάρτες καιρού που λαμβάνουν στο πλοίο αλλά και να συνδυάζουν αυτή την πληροφορία με οποιαδήποτε εφαρμογή καιρού αλλά και με τις προγνώσεις που τους στέλνουν οι διάφορες εταιρίες καιρού. Επίσης μαθαίνουν όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να έχουν πάντα καιρό στο πλοίο, ανεξαρτήτως περιοχής και πρόσβασης στο internet.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ύλη και την οργάνωση του σεμιναρίου πατήστε εδώ.

Το κόστος συμμετοχής και για τις δύο ημέρες ανέρχεται στα 150€, ενώ για τη μία ημέρα 100€. Οι δύο ημέρες είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους και αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει είτε μόνο την 1η είτε μόνο τη 2η ημέρα.

Για εγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ.