Διεθνές συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

0

Η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 09:30 με 17:00, το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης. Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο) και θα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σε θέματα ναυτικής εκπαίδευσης.

Με κεντρικό θέμα “The Challenges of Educating the Seafarer of 2030”, 20 κορυφαίοι ομιλητές, από το χώρο της διεθνούς και εγχώριας ναυτιλιακής βιομηχανίας, θα παρουσιάσουν τις προκλήσεις της ναυτικής εκπαίδευσης καλύπτοντας θέματα όπως η ασφάλεια των ναυτικών στη θάλασσα, η διαδικασία προσαρμογής της νέας γενιάς ναυτικών στις σύγχρονες απαιτήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας όπου η τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο, η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος, καθώς και το μέλλον της απασχολησιμότητας στον κλάδο.

Πιο συγκεκριμένα, οι συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα δομηθούν σε 4 panels με τις εξής θεματικές:
– Optimizing Seafarers’ Resilienc
– Digital Awareness & Technology Evolution
– Protecting the Environment beyond Regulatory Responsibilities
– The Future of Maritime Employability.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πραγματοποιούνται εδώ.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης στηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά η πρωτοβουλία Isalos.net.

Φωτο: Μητροπολιτικό Κολλέγιο