ANEK LINES: Παροχή εκπτώσεων σε νέους φοιτητές

0

Η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει έμπρακτα τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις στις πρώτες μετακινήσεις τους προς και από τον τόπο σπουδών τους.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει οικονομικότερες τιμές:

Α) Στα δρομολόγια Χανίων – Ηρακλείου (Σε συνεργασία με τη Blue Star Ferries)
– Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών
– Έκπτωση 20% στα ΙΧ και τις Μοτοσυκλέτες.
– Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018» ή φωτοτυπίας αυτού.

Β) Στα δρομολόγια του Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»:
– Έκπτωση 50% στην Οικονομική Θέση και στα Αριθμημένα καθίσματα.

Όροι και Προϋποθέσεις Προσφοράς
– Η έκπτωση ισχύει από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έως 31/10/2018.
– Η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX.
– Οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.
– Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018», τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη του Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων ή φωτοτυπία αυτού, είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές.
– Η έκπτωση παρέχεται ΚΑΙ στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση Επιτυχούς Εισαγωγής).

Γ) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES, στους φοιτητές και σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και ΚΕΣΕΝ και στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC, προσφέρει:
– 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX)
– 20% Έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις Μοτοσυκλέτες.

Επίσης, η ΑΝΕΚ μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400, να επισκεφτούν το www.anek.gr, ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.