Σεμινάριο για την εκμάθηση εφαρμογής καιρικής πλοήγησης

0

Η MeteoMarine σε συνεργασία με την εταιρία StormGeo διοργανώνει ένα πρωτοποριακό σεμινάριο εκμάθησης της κορυφαίας εφαρμογής καιρικής πλοήγησης Bon Voyage System (BVS), την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:00 – 19:00.

Το σεμινάριο για το BVS προσφέρεται εντελώς δωρεάν, ενώ απευθύνεται σε όλους τους αξιωματικούς γέφυρας, ανεξαρτήτως βαθμού, που εργάζονται σε Ελληνικές εταιρίες που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα BVS και είναι πελάτες της StormGeo. Δεν παίζει ρόλο ο βαθμός εξοικείωσης με την εφαρμογή, καθώς το σεμινάριο απευθύνεται από αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες. Συμμετοχή στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν και οι αξιωματικοί που εργάζονται σε εταιρειές οι οποίες δεν χρησιμοποιούν το BVS, αλλά σε περίπτωση πλήρωσης όλων των θέσεων, προτεραιότητα δίνεται στους χρήστες του προγράμματος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο γραφείο της εταιρίας StormGeo στο Περιστέρι (Βασιλέως Αλεξάνδρου 14-20, 12134), πλησίον του σταθμού μετρό Αγίου Αντωνίου. Το σεμινάριο διεξάγεται με χρήση υπολογιστή που παρέχουμε εμείς και είναι προεγκατεστημένο το πρόγραμμα. Σε κάθε σεμινάριο συμμετέχουν κατά μέγιστο 8 άτομα. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για εγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ.