Διακεκριμένοι ομιλητές συζητούν για τη ναυτιλιακή εταιρεία του μέλλοντος

0

Τα big data, η ψηφιοποίηση αλλά και η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τη ναυτιλιακή βιομηχανία στο άμεσο μέλλον.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας μεταβάλλει σημαντικά τον εξοπλισμό των πλοίων αλλά και τα διαθέσιμα μέσα που χρησιμοποιούν οι ναυτιλιακές εταιρείες για τη λειτουργική διαχείριση του στόλου τους. Κατά συνέπεια, οι ικανότητες που θα απαιτούνται στο μέλλον, τόσο από τους ναυτικούς, όσο και από τα στελέχη των γραφείων αναμένεται να είναι σημαντικά διαφοροποιημένες από αυτές σήμερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Isalos.net και το Real Time Graduates συνδιοργανώνουν εκδήλωση, με αφορμή τη διεθνή έκθεση των Ποσειδωνίων, με θέμα “The next chapter in shipping: A new era of Ship Managers in the age of digitalization”. Σκοπός της εκδήλωσης είναι, έμπειρα στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας να παρουσιάσουν τις προκλήσεις αλλά και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν στη ναυτιλιακή βιομηχανία κατά τα επόμενα χρόνια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 και ώρα 16:30- 19:00, στο Posidonia Conference Hall στο Metropolitan Expo.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε εδώ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως εγγραφή εδώ.