H MAS εκπαιδεύει νέους φοιτητές στους ρυθμιστές του οίκου Woodward

0

Στις 15 και 16 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η εταιρεία MAS Α.Ε., σε συνεργασία με την εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net, στις εγκαταστάσεις της και το οποίο απευθύνονταν σε φοιτητές και νέους απόφοιτους της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ, του Τμήματος Ναυπηγών Μηχανικών του ΤΕΙ Αθηνών και σπουδαστές ΑΕΝ.

Σημειώνεται πως η MAS Α.Ε. είναι αποκλειστικός εμπορικός αντιπρόσωπος και κεντρικός διανομέας του οίκου Woodward στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ αποτελεί πλέον ένα διαπιστευμένο κέντρο εκπαίδευσης για τα προϊόντα Woodward.

 

5

Εισηγητής στο σεμινάριο ήταν ο κ. Μάρκος Α. Μάρκου, ο οποίος εισήγαγε τους παρευρισκόμενους σε βασικές αρχές που αφορούν τόσο τη λειτουργία, όσο και την εγκατάσταση ενός ρυθμιστή από το πλήρωμα εν πλω. Κατά τη διάρκεια του διήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία, παρατηρώντας τη διαδικασία δοκιμών ενός ρυθμιστή Woodward πριν από την παράδοση του στο πλοίο, καθώς επίσης και τα επιμέρους μέρη που αποτελούν ένα ρυθμιστή.

Περισσότερες πληροφορίες περισσότερα σεμινάρια της MAS, μπορείτε να βρείτε στο maseurope.com ή μέσω email στο seminars@maseurope.com.