Οι εξελίξεις στη διεθνή ναυτιλία στο επίκεντρο της εκδήλωσης της Isalos.net στο Λονδίνο

0

Σε συνέχεια των ημερίδων “Επιλέγω Ναυτιλία” που πραγματοποιήθηκαν στη Χίο, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και τα Χανιά κατά το έτος 2017, η εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net, σε συνεργασία με το Real Time Graduates, συνδιοργανώνουν εκδήλωση στο Λονδίνο με θέμα “World Trade and Commerce: why Go Maritime in this turbulent era?”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00- 21:30 στο The Hellenic Centre, με τη συνεργασία του Greek Shipping Cooperation Committee (GSCC), με την υποστήριξη του ABS, υπό την αιγίδα της INTERCARGO και με τη συμμετοχή των ALBA Graduate Business School, City, University of London, Hellenic Observatory- London School Economics, Henley Business School- University of Reading και Hellenic Engineers Society of Great Britain.

Η Ημερίδα στο Λονδίνο έχει ως στόχο να συγκεντρώσει κάτω από μια πνευματική στέγη, όπως το The Hellenic Centre του Λονδίνου, όχι μόνο την ναυτιλιακή κοινότητα αλλά και την πολυάριθμη φοιτητική κοινότητα που ενδιαφέρεται για τη ναυτιλία και τις μεταφορές τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πλοιοκτήτες, καταξιωμένα στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, στελέχη ασφαλιστικών οργανισμών, εταιρειών παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αλλά και ακαδημαϊκοί θα συμμετέχουν σε τρία (3) θεματικά πάνελ. Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.