Εγκαίνια ανακαινισμένων κτιριακών εγκαταστάσεων της ΑΕΝ Μακεδονίας

0

Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων των ανακαινισμένων κτιριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν) Μακεδονίας, στη Μηχανιώνα.

Ο υπουργός Ναυτιλίας χαιρέτισε το έργο που επιτελείται στη σχολή, έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και στις σπουδάστριες και στους σπουδαστές.

Ευχαρίστησε για τη χορηγία την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και τον πρόεδρό της Θεόδωρο Βενιάμη καθώς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συστηματικά και με γρήγορο ρυθμό ξεπέρασαν τα εμπόδια και οργάνωσαν τις προϋποθέσεις, ώστε γρήγορα και με επιτυχία να ολοκληρωθεί το έργο.

Εντός της χορηγίας συμπεριλαμβάνονταν υλικοτεχνικός εξοπλισμός της εταιρείας MAN Diesel & Turbo.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνου, παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Θεοτοκάς, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρος Βενιάμης, καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θερμαϊκού και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.