Isalos.net: «Presentation Skills Workshop: How to attract an HR manager’s attention».

0

H εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, σας προσκαλούν σε σεμινάριο με θέμα «Presentation Skills Workshop: How to attract an HR manager’s attention – Shipping HR Managers revisit Myths and Facts».
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Διεθνή Έκθεση των Ποσειδωνίων, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 13:00 – 15:00, στην αίθουσα Posidonia Seminar Room 2B.
 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημερώση των συμμετεχόντων για τις τεχνικές σύνταξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, καθώς και την επιτυχημένη παρουσία και αντιμετώπιση μιας συνέντευξης, με στόχο την ένταξη στη ναυτιλιακή αγορά εργασίας.
 
Οι εισηγητές στο σεμινάριο προέρχονται από τη ναυτιλιακή βιομηχανία, ενώ είναι καταξιωμένα στελέχη με εμπειρία στον χώρο της διοίκησης ανθρωπίνων πόρων.
 
Εισηγητές:
·        καπτ. Γιάννης Καλλιόρας, Crew Manager, Maran Tankers Management Inc.
·        κα. Άννα Κάτσικα, HR Officer, Euronav
·        κα. Σουζάνα Λασκαρίδη, Director, Laskaridis Shipping Co. Ltd., Founder / Director, Real Time Graduates
·        κα. Ναταλία Παλιμετάκη, Crew Manager, Maran Gas Maritime Inc.
·        κα. Taleen Tchalikian, HR Director, Celestyal Cruises
·        κ. Στέφανος Χατζηνικολάου, Ναυπηγός, RINA Hellas Ltd Training Centre

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Θάνος Πάλλης, αν. καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.
 
Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε νέους απόφοιτους Πανεπιστημίων, που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στη ναυτιλία, όσο και σε σπουδαστές του Εμπορικού Ναυτικού που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα κριτήρια και τις διαδικασίες επιλογής αξιωματικών που ακολουθούν οι ναυτιλιακές εταιρείες.
 
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Είσοδος ελεύθερη, απαιτείται όμως ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στα ελληνικά.
 

Χορηγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης:

201605051529466206-e1462462309298