CruiseInn: ο εν πλω μαραθώνιος δημιουργίας startup

0

Το καλοκαίρι του 2016 θα διεξαχθεί εκ νέου το CruiseInn, ο εν πλω «μαραθώνιος» δημιουργίας startup για φοιτητές και νέους επαγγελματίες στην Ελλάδα, που διεξάγεται από το ThinkBiz και τη Celestyal Cruises.

Φέτος το CruiseInn μετατρέπει το Celestyal Olympia σε κρουαζιερόπλοιο νεανικής καινοτομίας κατά τις περιόδους από τις 16 έως και τις 20 Μαΐου και από τις 17 έως και τις 21 Οκτωβρίου. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, το Celestyal Olympia θα ταξιδέψει σε Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη. Καθεμία από τις δύο κρουαζιέρες θα φιλοξενήσει 30 συμμετέχοντες και θα έχει ξεχωριστή θεματική. Κατά την διάρκεια της πρώτης κρουαζιέρας οι συμμετέχοντες θα εργαστούν πάνω στην ανάπτυξη ιδεών που αφορούν τους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού, ενώ κατά την δεύτερη όσοι συμμετάσχουν στην κρουαζιέρα θα εστιάσουν στους τομείς των τροφίμων, των ποτών και της γαστρονομίας.

Το CruiseInn απευθύνεται σε φοιτητές ή νέους επαγγελματίες σε κάποιον από τους τομείς της Διοίκησης και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για αίτηση συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα getcruiseinn.com.

Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από την περσινή κρουαζιέρα στο παρακάτω βίντεο: