Blue Star Ferries και Hellenic Seaways κάλυψαν τα έξοδα μετακίνησης σπουδαστών της ΑΕΝ Οινουσσών

0

Την χορήγηση των εισιτηρίων μετακίνησης των σπουδαστών Α.Ε.Ν. Οινουσσών του Δ΄ και Στ΄ εξαμήνου προς και από την Αθήνα για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκπαιδευτικής τους επίσκεψης ανέλαβαν οι εταιρείες Blue Star Ferries και Hellenic Seaways.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις έλαβαν χώρα τα χρονικά διαστήματα μεταξύ 8 και 10 Μαρτίου και 29 Μαρτίου με 1 Απριλίου 2016, και σκοπό είχαν να δώσουν την δυνατότητα στους σπουδαστές της Α.Ε.Ν. Οινουσσών να επισκεφτούν ναυτιλιακές εταιρείες.

Με την ευγενική αυτή χειρονομία, οι δύο εταιρείες αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στη ναυτική εκπαίδευση αλλά και τους αυριανούς αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή της Σχολής προς την διοίκηση των εταιρειών Blue Star Ferries και Hellenic Seaways:

«Αξιότιμοι αποδέκτες της παρούσης,

σας εκφράζουμε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μας για την δωρεάν μετακίνηση των σπουδαστών του Στ΄ εξαμήνου και του Δ΄ εξαμήνου προς και από την Αθήνα, μετά των συνοδών αυτών, κατά τις εκπαιδευτικές επισκέψεις αυτών, τα χρονικά διαστήματα 08-10/03 και 29/03-01/04 αντίστοιχα.

Με την ευγενική σας αυτή χειρονομία και την θετική ανταπόκρισή σας στα σχετικά αιτήματα της ακριτικής Ακαδημία μας, αποδεικνύεται το συνεχές ενδιαφέρον σας και η στήριξη σας για την ναυτική εκπαίδευση στη ναυτομάνα Εγνούσα αλλά και η αγάπη σας στους αυριανούς Αξιωματικούς του Εμπορικού μας Ναυτικού.

Με εκτίμηση,

Ο Διοικητής

Πλωτάρχης Λ.Σ. Μάργαρης Ιωάννης»