Ανοικτή συζήτηση στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

0

πανοραμα

Πόσο δύσκολο είναι να σταδιοδρομήσει κανείς στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλιακής βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας; Τι αναζητούν οι επιχειρήσεις σήμερα από τους νέους; Πόσο έπληξε η κρίση της ναυλαγοράς την παραναυτιλία; Η άλλη όψη της σταδιοδρομίας στη γενικότερη ναυτιλιακή βιομηχανία αποτελεί ειδική ενότητα ανοικτής συζήτησης στο πλαίσιο του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας που οργανώνουν για μία ακόμα χρονιά το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, και ο καθηγητής της ΑΣΟΕΕ  Ιορδάνης Λαδόπουλος.

Η πρωτοβουλία isalos.net σε συνεργασία με το περιοδικό ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και τους διοργανωτές του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας παρουσιάζουν την ειδική θεματική συζήτηση με θέμα: «Τo Ναυτιλιακό Πλέγμα: η άλλη όψη της σταδιοδρομίας στη ναυτιλιακή επιχειρηματικότητα.»

Η συζήτηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 15.30 στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Σκαλκώτα.

Συμμετέχουν ως εισηγητές οι ακόλουθοι εκπρόσωποι του ευρύτερου ναυτιλιακού πλέγματος:

• Διονύσης Βενετόπουλος, Commercial Director, Variety Cruises
• Δημήτρης Θεοδοσίου, Managing Director, DANAOS Management Consultants S.A.
• Σταύρος Κασιδιάρης, Managing Director, C+A Stavros Kassidiaris
• Ελένη Πολυχρονοπούλου, President, HEMEXPO
• Ηλίας Γ. Μπίσιας, Δικηγόρος, Διευθυντής, Ναυτικά Χρονικά

Το Πανόραμα είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο στην Ελλάδα για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων.
Διοργανωτής είναι και αφορά κυρίως – αλλά όχι αποκλειστικά – σε φοιτητές και απόφοιτους όλων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
Στόχος των εκδηλώσεων  είναι να ενημερώσει τους νέους μας για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας και ταυτόχρονα να αναδείξει “την ‘Αλλη Ελλάδα’ της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Θα πραγματοποιηθούν 36 εισηγήσεις με τη συμμετοχή περίπου 190 πολύ αξιόλογων ομιλητών, workshop, “Συζητήσεις χωρίς ατζέντα” με τους εισηγητές ενώ κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα “Business Days”.

Το Πανόραμα θα διεξαχθεί στο Μέγαρο- Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μέγαρο Μουσικής), Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pan-orama.org.