Μερική υποτροφία από το ALBA Graduate Business School

0

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece προσφέρει μία μερική υποτροφία 30% για το πρόγραμμα MSc in Business for Lawyers που έχει έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2016, αποκλειστικά στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ/ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ» που διεξάγεται από τη Νομική Βιβλιοθήκη με εισηγητή τον Δρ. Σεραφείμ Βολιώτη, Επίκουρο Καθηγητή Στρατηγικής στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθήσουν όλο το σεμινάριο και να καταθέσουν την αίτησή τους online εδώ συμπληρώνοντας “Nomiki Vivliothiki” στο πεδίο “Scholarship – Financial Aid” αντί για “message to the admission office”.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία λήγει στις 30 Μαίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σόφη Δημητριάδου, τηλ.: 210 8964531 (εσωτ. 2250), e-mail: buslaw@alba.edu.gr.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα ενώ πληροφορίες για το σεμινάριο από την Νομική Βιβλιοθήκη υπάρχουν εδώ.

Κριτήρια Επιλογής:

Πτυχίο Νομικής Σχολής,
Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,
-καδημαϊκή επίδοση
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν στο ALBA τα παρακάτω:

Αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων δύο πρόσφατων έγχρωμων φωτογραφιών,
Αίτηση για υποτροφία,
Δύο συστατικές επιστολές,
Αναλυτική βαθμολογία και αντίγραφο του πτυχίου (από προπτυχιακές ή και μεταπτυχιακές σπουδές αν υπάρχουν),
Πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας με Proficiency (Proficiency of Cambridge or Proficiency of Michigan) ή TOEFL (ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία: 100) ή IELTS (ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία: 7.0) εκτός εάν οι προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές έχουν γίνει σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο,
Καταβολή του non-refundable application fee €60 για την αξιολόγηση της αίτησης ανεξάρτητα με την τελική απόφαση της ακαδημαϊκής επιτροπής σχετικά με την υποτροφία.
Το MSc in Business for Lawyers είναι το παλαιότερο και μοναδικό εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα που έχει ενταχθεί στη λίστα των Financial Times και συνδέει το νομικό επάγγελμα με τη σύγχρονη επιστήμη διοίκησης επιχειρήσεων, εστιάζοντας στην κατανόηση των σύγχρονων οικονομικών και επιχειρηματικών πρακτικών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μας είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε πολύπλοκο επιχειρηματικό και οικονομικό ζήτημα προσφέροντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Είναι συνεπώς «δικηγόροι-μάνατζερς» με επιχειρηματική σκέψη και διαπραγματευτικές ικανότητες, στοιχεία απαραίτητα για μια επιτυχημένη καριέρα σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νομικούς συμβούλους εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, τραπεζών, ασφαλιστικών, επενδυτικών, χρηματιστηριακών εταιρειών και συναφών οργανισμών, σε στελέχη δικηγορικών γραφείων και νομικών υπηρεσιών, καθώς και σε ασκούμενους δικηγόρους. Το πρόγραμμα έχει γλώσσα εργασίας την αγγλική, είναι διάρκειας 16 μηνών και τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες.