ICS Greek Branch: Εξειδικευμένα εξ’ αποστάσεως Ναυτιλιακά Σεμινάρια

0

Το HMC/ICS Greek Branch ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τα εξ’ αποστάσεως πρόγραμματα και σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από τον Ιανουάριο 2021 και έπειτα.

Τα online σεμινάρια και προγραμματα καλύπτουν όλο το φάσμα της ναυτιλίας και είναι ειδικά σχεδιασμένα ωστε να παρεχουν εξειδικευμενη γνώση στους συμμετέχοντες και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ναυτιλιακής αγοράς. Διδάσκονται από κορυφαίους επαγγελματίες της ναυτιλίας μεσω live διδασκαλίας με τις πιο συγχρονες μεθόδους, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν ενεργή συμμετοχή και άμεση επαφή με τον εισηγητή και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα Certificate in Shipping του Institute of Chartered Shipbrokers, το οποίο ξεκινάει 25 Μαϊου 2021 θα παρεχεται, επίσης, αποκλειστικά online (εξ’ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο). Ένα πρόγραμμα το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένες γνώσεις της ναυτιλιακής αγοράς, κατάλληλο για όσους εχουν μικρή ή καθόλου εμπειρία στο χώρο.

  1. Port & Terminal Management 
  2. GDPR in Shipping
  3. Tanker Charter Parties
  4. Liner Trades
  5. Ship Sale & Purchase
  6. Shipping Finance
  7. Laytime & Demurrage
  8. Port Agency
  9. Salvage, SCOPIC & Wreck Removal
  10. Marine Insurance
  11. Shipping Accounting
  12. Shipping Finance
  13. Shipping Finance (Navigating the Shipping Finance Maze)
  14. Bills of Lading & LOIs
  15. Certificate in Shipping

Για περαιτέρω πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε το website www.helmc.com είτε να επικοινωνήσετε στο info@helmc.com ή +30 210 4125945.