Ναυτικά Χρονικά & Isalos.net: Μια συζήτηση για τις «Ελληνικές Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις του Μέλλοντος»

0

Τα Ναυτικά Χρονικά, με τη συνεργασία της Isalos.net, διοργανώνουν τη συζήτηση με θέμα: «Ελληνικές Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις του Μέλλοντος – Οι προκλήσεις για τη διατήρηση της παγκόσμιας ηγεσίας», με αφορμή την 4η έκδοση του βιβλίου του καθ. Γιάννη Θεοτοκά «Οργάνωση και Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων» από τις Εκδόσεις Αλεξάνδρεια.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ώρα 18:30 – 20:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πεντέλης 11, Π. Φάληρο).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της 4ης έκδοσης του βιβλίου του καθ. Γιάννη Θεοτοκά «Οργάνωση και Διοίκηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων» (Εκδόσεις Αλεξάνδρεια), ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: «Ελληνικές Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις του Μέλλοντος – Οι προκλήσεις για τη διατήρηση της παγκόσμιας ηγεσίας».

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν κατ’ αλφαβητική σειρά οι:

  • Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, Πρόεδρος Ιδρύματος Ευγ. Ευγενίδου
  • Αντώνης Κανελλάκης, Director του Alpha Bulkers, Pantheon Tankers & Alpha Gas Group
  • Αθανάσιος Μαρτίνος, Managing Director, Eastern Mediterranean Maritime Limited
  • Ηλίας Μπίσιας, Επίκ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου
  • Αντώνης Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Ιδρύματος Ωνάση
  • Ιωάννης Πλατσιδάκης, Επίτ. Πρόεδρος ΙΝΤΕRCARGΟ
  • Τζελίνα Χαρλαύτη, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης

Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει η δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή στην ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα.

*Σημειώνεται πως η ανακοίνωση αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων για την παρακολούθηση της εκδήλωσης. Μόλις οι θέσεις αυτές συμπληρωθούν, η φόρμα εγγραφής θα απενεργοποιηθεί.

Comments are closed.