Η Ομάδα

Ηλίας Μπίσιας

Δικηγόρος και διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και της Gratia Relations. Διδάσκων στο ALBA Graduate Business School και Μέλος του Εργαστηρίου Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας “Επιλέγω Ναυτιλία” μελετά θέματα σχετικά με τη Ναυτιλιακή Εκπαίδευση από το 2011 και έχει συγγράψει μαζί με τον δρ. Θάνο Πάλλη το σύγγραμμα Επιλέγω Ναυτιλία – Νέοι στις ναυτικές και ναυτιλιακές σπουδές.

  καπτ. Γεώργιος Γεωργούλης

  Ο καπτ. Γεώργιος Γεωργούλης είναι εν ενεργεία Πλοίαρχος και ειδικεύεται σε θέματα εκπαίδευσης ναυτικών και ειδικότερα στον Κώδικα Ασφαλούς Διαχείρισης, στη διαχείριση κινδύνου και σε θέματα θαλάσσιας ρύπανσης με πλούσιο ερευνητικό έργο σε θέματα διαχείρισης προσωπικού γεφύρας. Εργάζεται στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου ως Ειδικό, Διδακτικό και Εργαστηριακό Προσωπικό υποστηρίζοντας τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του τμήματος. Είναι συνεργάτης του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά στα θέματα ειδίκευσης του και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της Isalos.net.

   Χρήστος Καπάνταης

   Ο Χρήστος Καπάνταης είναι υπεύθυνος του διαφημιστικού τμήματος του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά διαθέτοντας περισσότερα από 12 έτη εμπειρίας. Επιπρόσθετα αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδηλώσεων του περιοδικού αλλά και την επικοινωνία με τη ναυτιλιακή αγορά.

    Πάνος Καπετανάκης

    Ο Δρ. Παναγιώτης Καπετανάκης είναι σύμβουλος ειδικών θεμάτων του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Είναι διδάκτωρ ναυτιλιακής και οικονομικής ιστορίας και στο περιοδικό ασχολείται με θέματα ιστορικής έρευνας καθώς και με ζητήματα ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας και γεωπολιτικής.

     Γιάννης Θεοδωρόπουλος

     Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος είναι υπεύθυνος της οικονομικής ειδησεογραφίας και των οικονομικών αναλύσεων του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης με κατεύθυνση την Οικονομική των Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

      Αγγελική Κολιομίχου

      Η Αγγελική Κολιομίχου εργάζεται στο δημοσιογραφικό τμήμα του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών στο τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

       Χάρης Παππάς

       O Χάρης Παππάς είναι υπεύθυνος Marketing και Νέων Τεχνολογιών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

        Δήμητρα Τσάκου

        Η Δήμητρα Τσάκου, διαθέτει πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας στο ναυτιλιακό μάρκετινγκ και την επικοινωνία. Έχει εργαστεί επίσης ως σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων στην βιομηχανία εμπορίου τροφίμων.

         Ηλίας Στεφανίδης

         O Ηλίας Στεφανίδης είναι υπεύθυνος των Νέων Μέσων και δημιουργικών για την έντυπη και ψηφιακή ταυτότητα του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά και της εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας Isalos.net. Έχει σπουδάσει φωτογραφία.

          Παύλος Α. Φιλιππάκης

          Ο Παύλος – Άγγελος Φιλιππάκης είναι ανθυποπλοίαρχος σε πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου. Μεταξύ των ταξιδιών του εργάζεται ως επιμελητής θεμάτων ναυτικής εκπαίδευσης και ναυτικής εργασίας στο περιοδικό Ναυτικά Χρονικά ενώ παράλληλα συμμετέχει ως ειδικός συνεργάτης ανάπτυξης, επικοινωνίας και προβολής στο διαδίκτυο και στον κυβερνοχώρο.