Χριστούγεννα εν πλω: Ευχές από τους ναυτικούς μας (Βίντεο)

0

Η Isalos.net και τα Ναυτικά Χρονικά συνομιλούν αποκλειστικά, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με Έλληνες αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού που βρίσκονται εν πλω.

Πιο συγκεκριμένα, ναυτικοί από το bulk carrier “Los Angeles” της Diana Shipping, το δεξαμενόπλοιο “Rhythmic” της Nereus Shipping, το δεξαμενόπλοιο “Stellata” της Neda Maritime, το δεξαμενόπλοιο “Cap Corpus Christi” της Euronav, το containership “Ym Triumph” της Costamare και το bulk carrier “Concaran” της Sealink Navigation, στέλνουν τις ευχές τους και μας μεταφέρουν εικόνες και συναισθήματα από τις θάλασσες του κόσμου.

Χριστούγεννα εν πλω λοιπόν, αφορμή ίσως για λίγες ώρες χαλάρωσης, καλού φαγητού και παραδοσιακών γλυκών. Ύστερα έρχεται η επικοινωνία με την οικογένεια, πρόσωπα οικεία, οι γονείς, τα αδέρφια, οι φίλοι. Η ευχή πάντα η ίδια. Του χρόνου τα Χριστούγεννα να είμαστε μαζί!

Μαζί με τις θερμότερες ευχές για Καλά Χριστούγεννα, και μια σκέψη ρεαλιστική: Οι θάλασσες που θα έρθουν να είναι καλές, μα θα υπάρξουν και οι κακές. Αν μάθουμε να αντιμετωπίζουμε με σθένος αυτές τις δεύτερες, τόσο πιο πολύ θα χαρούμε και θα εκτιμήσουμε τις πρώτες!