Isalos.net: Νέα επιμορφωτική συνάντηση για το SIRE 2.0

0

Η Isalos.net διοργανώνει νέο workshop, με αφορμή την επικείμενη εφαρμογή του SIRE 2.0, του νέου εργαλείου αξιολόγησης κινδύνου των δεξαμενόπλοιων, το 2022.

Το workshop με θέμα «SIRE 2.0: Ευκαιρίες και προκλήσεις για το νέο εργαλείο αξιολόγησης κινδύνου των δεξαμενόπλοιων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:30 – 20:00, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (είσοδος από οδό Πεντέλης 11).

Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η FRANMAN.

Εισηγητές:

  • κ. Αναστάσιος Καρτσιμαδάκης, Vetting Manager- INTERTANKO & Vetting & Inspections Manager- Tsakos Columbia Shipmanagement S.A.
  • κ. Σταύρος Μεϊντάνης, Managing Director- Capital-Executive Ship Management Corp & Chief Sustainability Officer- Capital Maritime & Trading  Corp.
  • κ. Γεώργιος Τεριακίδης, Area Manager, East Mediterranean & Black sea, Maritime- DNV

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Ναυτιλιακός Αναλυτής των Ναυτικών Χρονικών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με παρουσία έως 60 προσκεκλημένων, ενώ θα μεταδοθεί και ψηφιακά, μέσω του καναλιού της Isalos.net στο YouTube.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για τη δια ζώσης παρακολούθηση, απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

Σημειώνεται ότι στους συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση δια ζώσης, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εγγραφή στην εκδήλωση για δια ζώσης παρακολούθηση

Οδηγίες προς συμμετέχοντες

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης μέχρι τις 18:00, ενώ κατά την είσοδο τους στο χώρο θα πρέπει να παρουσιάσουν:

  • Την ονομαστική πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση (μέσω Eventbrite) η οποία και θα αποσταλεί μετά την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους
  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης
  • Τα ανωτέρω πιστοποιητικά πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα με έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας).

Επιπλέον, κατά την επίσκεψή τους στο Ίδρυμα Ευγενίδου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη τα εξής:

  • Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής
  • Κατά την προσέλευση πραγματοποιείται ανέπαφη θερμομέτρηση
  • Οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν την επιβαλλόμενη απόσταση των 2 μέτρων ο ένας από τον άλλον
  • Οι επισκέπτες πρέπει να φροντίζουν την υγιεινή των χεριών τους. Υγρό αντισηπτικό χεριών διατίθεται στους χώρους του Ιδρύματος.

Αναλυτικά τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας και προστασίας από τον Covid-19 που ισχύουν για την εκδήλωση, είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου, εδώ.

Χορηγός:

franman

Οι εκδηλώσεις της Isalos.net πραγματοποιούνται με την αρωγή και υποστήριξη:

2021.11.17 - Isalos Sponsors