H Jotun Hellas συνεχίζει την επιμόρφωση των σπουδαστών της ΑΕΝ Ύδρας

0

Ύστερα από 2 χρόνια αποχής, δια ζώσης σεμιναρίων, πάνω από 50 σπουδαστές της ΑΕΝ Ύδρας ΣΤ τάξης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα ναυτιλιακά χρώματα που διοργάνωσε η Jotun Hellas, στις εγκαταστάσεις της σχολής τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID.

Οι σπουδαστές ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα αυτό της ενημέρωσης η οποία διεξήχθη από τον κ. Χρήστο Μαρούγκα και περιλάμβανε ενότητες για τις τεχνολογίες των χρωμάτων, την προετοιμασία των επιφανειών, την εφαρμογή, την αποθήκευση, τους κανόνες ασφαλείας αλλά και τις προκλήσεις που προκύπτουν σε μια συντήρηση εν πλω.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ο κ. Δημήτριος Ζαρογιάννης τόνισε τη σημασία της συνεισφοράς της Jotun Hellas στην επιμόρφωση των μελλοντικών Ελλήνων αξιωματικών Ε.Ν. οι οποίοι θα επανδρώσουν επάξια, καράβια και ναυτιλιακά γραφεία, συνεχίζοντας την διαχρονική επιτυχημένη σταδιοδρομία των Ελλήνων ναυτικών μας, εντός και εκτός συνόρων.

Αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά μας, παρέδωσε ο διοικητής της ΑΕΝ Ύδρας, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευάγγελος Δανόπουλος στον εκπρόσωπο της εταιρείας.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τις αρχές του νέου χρόνου με πιο εκτεταμένη τεχνική ύλη προκειμένου οι απόφοιτοι να πιστοποιηθούν και είναι προετοιμασμένοι για την καθημερινή συντήρηση βαφής ενός πλοίου προτού ξεκινήσουν για το τελευταίου μπάρκο τους και αποφοιτήσουν.