Νέο σεμινάριο μετεωρολογίας για τους τροπικούς κυκλώνες

0

Που, πως και πότε δημιουργούνται οι Τροπικοί Κυκλώνες; Ποια είναι η δομή τους; Σε ποιες κατηγορίες χωρίζονται; Πως κινούνται; Πως μπορώ να τους αναγνωρίσω πάνω στο facsimile και πως μπορώ να κάνω πρόγνωση της τροχιάς τους; Πως μπορώ να λάβω έγκαιρα και αξιόπιστα αυτόματα στο email μου τις προγνώσεις από τις επίσημες μετεωρολογικές υπηρεσίες; Γιατί τα μετεωρολογικά μοντέλα δεν είναι πάντα αξιόπιστα στην πρόγνωση των τροπικών κυκλώνων; Πως μπορώ να τους αποφύγω;

Όλες οι απαντήσεις σε αυτά και δεκάδες άλλα ερωτήματα στο μοναδικό webinar στην Ελλάδα που αγκαλιάστηκε από τη ναυτική κοινότητα, επιλέχτηκε από τη HELMEPA και απευθύνεται σε επαγγελματίες ή δόκιμους ναυτικούς και στελέχη ναυτιλιακών εταιριών. Μέσα από δεκάδες παραδείγματα και πρακτικές ασκήσεις μαθαίνετε τα πάντα για αυτό το τόσο σπουδαίο φαινόμενο.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Νίκος Μαζαράκης. Ο Δρ. Νίκος Μαζαράκης είναι καθ/της Ναυτικής Μετεωρολογίας, επισκέπτης καθηγητής του Uninettuno University/Institute for International Maritime Studies και Δ/ΝΤΗΣ του Ελληνικού Γραφείου της εταιρίας καιρού STORMGEO. Παράλληλα συνεργάζεται ως συνεργάτης ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 5500 ώρες διδασκαλίας στο αντικείμενο της Ναυτικής Μετεωρολογίας ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Διοργανώνει σεμινάρια σε μεγάλες εταιρίες αλλά και ομίλους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και για εγγραφές πατήστε εδώ.