World Maritime Day: Ψηφιακή συζήτηση για τη βιώσιμη Ναυτιλία

0

Η Isalos.net συνεχίζει και το ακαδημαϊκό έτος 2020- 2021, τον Κύκλο Διαλέξεων Ναυτιλίας, κατά τον οποίο καταξιωμένα στελέχη του κλάδου μοιράζονται σκέψεις και απόψεις με τη νέα γενιά, την ευρύτερη ναυτιλιακή κοινότητα, αλλά και με όσους ενδιαφέρονται για τα θέματα της Ναυτιλίας.

Η νέα ψηφιακή συζήτηση της Isalos.net και των Ναυτικών Χρονικών θα διεξαχθεί, με αφορμή τους εορτασμούς για την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:30- 20:30. Το θέμα της συζήτησης θα είναι «Μια βιώσιμη ναυτιλία για έναν βιώσιμο πλανήτη».

Στη ανοικτή ψηφιακή συζήτηση θα συμμετάσχουν οι:
– Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, Ναυτιλιακός Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στην Ελλάδα και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου
– Πλοίαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορούχας, Διευθυντής Ποντοπόρου Ναυτιλίας, Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
– κ. Σεμίραμις Παληού, Πρόεδρος της HELMEPA
– κ. Ιωάννης Πλατσιδάκης, Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικούσας Επιτροπής, Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Πάνος Ζαχαριάδης, Τεχνικός Διευθυντής της Atlantic Bulk Carriers Management Ltd. και Σύμβουλος Τεχνικών Θεμάτων των Ναυτικών Χρονικών.

Σημειώνεται πως η ψηφιακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τη χορηγία της Seaven Tanker and Dry Management Inc.

Το webinar θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω του καναλιού της Isalos.net στο YouTube.

 

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την παρακολούθηση της ψηφιακής συζήτησης, αρκεί να πατήσετε το σύνδεσμο εδώ και να επιλέξετε το “Set Reminder” που βρίσκεται πάνω στο βίντεο.

Για να λαμβάνετε έγκαιρα ενημερώσεις για τα επόμενα webinars της Isalos.net, εγγραφείτε στο newsletter της Isalos.net, εδώ.

 

Χορηγός:

seaven

Οι εκδηλώσεις της Isalos.net πραγματοποιούνται με την αρωγή και υποστήριξη:

2020.09.17 - Isalos Sponsors