SQLearn: Επέκταση της δραστηριότητά της σε συνεργασία με την καναδική Marine Learning Systems

0

Μέσα από μία στρατηγική συνεργασία, η SQLearn επεκτείνεται και στην αγορά του Καναδά.

Η μοντέρνα βιβλιοθήκη των ηλεκτρονικών μαθημάτων της SQLearn είναι πλέον διαθέσιμη στην εκπαιδευτική πλατφόρμα της Marine Learning Systems που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη ναυτιλία.

Η βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών μαθημάτων της SQLearn επικεντρώνεται σε θέματα ασφαλείας, soft skills και ψυχικής υγείας που αφορούν το πιο κρίσιμο στοιχείο στην ναυτιλία, τον ανθρώπινο παράγοντα. Με τα διαδραστικά μαθήματα της SQLearn γίνεται εύκολο για τους εκπαιδευόμενους να κατανοήσουν το εκάστοτε εκπαιδευτικό υλικό, να κάνουν τέστ αυτοαξιολόγησης και τέλος να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους μέσα από μία τελική δοκιμασία.

Η πλατφόρμα της Marine Learning Systems δίνει τη δυνατότητα στους operators να παραδίδουν, να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την εκπαιδευική διαδικασία, καθώς και τις αξιολογήσεις, τόσο εν πλω όσο και στη στεριά. Η πλατφόρμα παρέχει μία πλήρη εικόνα για τις γνώσεις του πληρώματος και συμβάλει στη συνεχή βελτίωση και στην αναγνώριση εκπαιδευτικών αναγκών, πρωτού αυτές εξελιχθούν σε προβλήματα ασφαλείας ή λειτουργίας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στη διάθεσή μας τα ηλεκτρονικά μαθήματα της της SQLearn. Η ευρεία βιβλιοθήκη ηλεκτρονικών μαθημάτων που διαθέτει η SQLearn θα βοηθήσει τους ναυτικούς να καλύψουν τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες, αξιοποιώντας την εκπαιδευτική μας πλατφόρμα», δηλώνει ο Murray Goldberg, CEO της Marine Learning Systems.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Marine Learning Systems. Είμαστε σίγουροι ότι η σύμπραξη αυτή θα ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές προδιαγραφές που έχουμε θέσει, ώστε να παρέχουμε στη ναυτιλία ολοκληρωμένες λύσεις εκπαίδευσης μέσα από τα καινοτόμα ηλεκτρονικά μας μαθήματα», αναφέρει ο Σπύρος Γκούμας, CEO της SQLearn.