Δόκιμοι Λιμενοφύλακες: Ανακοινώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων

0

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ο Πίνακας Επιτυχόντων και οι ανά κατηγορία Πίνακες Επιλαχόντων υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών) έτους 2019 όπως αυτοί καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης του οικείου διαγωνισμού.

Ο προσωρινός πίνακας επιτυχόντων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων είναι διαθέσιμος εδώ.

Στο παρόν στάδιο επιτρέπεται η άσκηση τυχόν ενστάσεων για το Διαγωνισμό κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών) έτους 2019.
Εν λόγω ενστάσεις θα πρέπει, να υποβληθούν απευθείας στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) και εντός προθεσμίας που ορίζεται από 15 Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη, έως και την πάροδο της 24ης Ιουλίου 2020, ημέρας Παρασκευής.

H ένσταση επιτρέπεται για όλες τις διαδικασίες του οικείου διαγωνισμού (π.χ. ελέγχου δικαιολογητικών, μοριοδότησης, υψομέτρησης, υγειονομικών εξετάσεων, αθλητικών και ψυχοτεχνικών δοκιμασιών) για λόγους νομιμότητας και θα πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξης ή παράλειψης. Στην ένσταση που κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π., πρέπει να επισυνάπτεται και παράβολο είκοσι (20) ευρώ άλλως η ένσταση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Ο τελικός Πίνακας Επιτυχόντων και οι τελικοί ανά κατηγορία/υποκατηγορία Πίνακες Επιλαχόντων υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών – γυναικών) έτους 2019, θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση από το Α.Σ.Ε.Π. τυχόν ενστάσεων.

Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου είναι διαθέσιμη εδώ.