Νέο Webinar | Επιστροφή στην κανονικότητα: Αλλαγές πληρωμάτων, επιβατική και εμπορευματική κίνηση με την επανεκκίνηση των πτήσεων

0

Παρακολουθήστε δωρεάν το webinar με θέμα «Επιστροφή στην κανονικότητα- Αλλαγές πληρωμάτων, επιβατική και εμπορευματική κίνηση με την επανεκκίνηση των πτήσεων» που διοργανώνει η πρωτοβουλία Isalos.net, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, με τη χορηγία της Franman.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 και ώρα 19:30- 20:30, ενώ θα μεταδοθεί δωρεάν, μέσω του καναλιού της Isalos.net στο YouTube.

Κατά τη διάρκεια του webinar, στο οποίο θα συμμετάσχουν σημαντικοί εκπρόσωποι από το χώρο των αερομεταφορών, των logistics και της ναυτιλιακής βιομηχανίας θα συζητήσουν για το πως και το πότε θα ξαναπετάξουμε, καθώς και για την επόμενη ημέρα για τις μεταφορές πληρωμάτων και εξοπλισμού στη ναυτιλία.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την παρακολούθηση του ψηφιακού σεμιναρίου, αρκεί να πατήσετε το σύνδεσμο εδώ και να επιλέξετε το “Set Reminder” που βρίσκεται πάνω στο βίντεο.

play

Για να λαμβάνετε έγκαιρα ενημερώσεις για τα επόμενα webinars της Isalos.net, εγγραφείτε στο newsletter της Isalos.net, εδώ.

Εισηγητές (κατ’ αλφαβητική σειρά):

  • Δημήτριος Αλεξόπουλος, Managing Director, Orpheus Marine Transport Corporation
  • Κωνσταντίνος Αχλαδίτης, Managing Director, Golden Cargo S.A.
  • καπτ. Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος, Managing Director, Nereus Shipping SA.
  • Κωνσταντίνος Οικονόμου, CEO, Marine Tours
  • Γιάννης Πανταζόπουλος, Regional Manager- Greece Cyprus Turkey, Air France- KLM
  • Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Regional Sales Manager Greece & Cyprus, Lufthansa

Χορηγός Webinar:

TRANSPARENT LOGO

Οι εκδηλώσεις της Isalos.net πραγματοποιούνται με την αρωγή και υποστήριξη:

Screenshot 2020-04-28 at 9.56.05 PM