«Mission to Seafarers»: Το crowdfunding για πληγέντες ναυτικούς

0

Η Wilhelmsen Ship Management (WSM) στηρίζει το crowdfunding «Mission to Seafarers (MtS)», μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές φιλανθρωπικές δράσεις που υπηρετούν εμπορικά πληρώματα σε όλο τον κόσμο για την αντιμετώπιση των δυσκολιών των πληγέντων ναυτικών.

Η πανδημία του Covid-19 προκάλεσε μεγάλες διαταραχές στις επιχειρήσεις αλλαγών πληρωμάτων, επηρεάζοντας περίπου 150.000 ναυτικούς που δεν μπορούν να ξεμπαρκάρουν και άλλους 150.000 ναυτικούς στην ξηρά που δεν μπορούν, αντίστοιχα, να μπαρκάρουν.

Το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει την ευημερία των πληγέντων ναυτικών. Για όσους ταξιδεύουν, η ψυχική αγωνία και το άγχος για το σπίτι μπορεί να είναι συντριπτικά. Για όσους βρίσκονται στην ξηρά, η πίεση να δημιουργήσουν εισόδημα για τους αγαπημένους τους μπορεί να γίνει υπερβολική.

Τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από εργαζομένους, υποστηρικτές, φίλους και την ευρύτερη βιομηχανία θα χρησιμοποιηθούν από το MtS για να ενισχύσουν περαιτέρω τα υπάρχοντα προγράμματά τους, που έχουν βοηθήσει πολλούς ναυτικούς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το υπάρχον πρόγραμμα περιλαμβάνει παροχή υποστήριξης ψυχικής υγείας και πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας για τους πληγέντες ναυτικούς και τις οικογένειες παγκοσμίως.

Η ναυτική κοινότητα είναι η ραχοκοκαλιά της ναυτιλιακής βιομηχανίας, ενώ αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο στη βιομηχανία που διατηρεί απρόσκοπτη τη λειτουργία του παγκόσμιου εμπορίου σε καλές και κακές στιγμές.

Για όσους επιθυμούν να στηρίξουν αυτή τη πρωτοβουλία, λειτουργεί ο ακόλουθος σύνδεσμος:
https://www.crowdfunder.co.uk/wilhelmsensupportsthemissiontoseafarers

Φωτό: MatthiasTRR/Pixabay