SQLearn-Ascensia Diabetes Care: Δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας

0

Η SQLearn, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία με αποκλειστική ειδίκευση στο e-learning και η παγκόσμια εταιρεία Ascensia Diabetes Care, αφιερωμένη στη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ατόμων με διαβήτη, κλείνουν δύο χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας.

Η Ascensia Diabetes Care δείχνοντας εμπιστοσύνη στην SQLearn και στις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που παρέχει σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς μέσω των συστημάτων Master Platforms, προχώρησε στη δημιουργία πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης (Learning Management System) προσαρμοσμένης στα εικαστικά της πρότυπα και τις ειδικές ανάγκες που απαιτούσε το έργο για την αποτελεσματική κατάρτιση των συνεργατών της σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση του διαβήτη. Επιπλέον, προχώρησε στην ανάπτυξη πέντε εξειδικευμένων ηλεκτρονικών μαθημάτων, εμπλουτισμένων με σύγχρονα διαδραστικά στοιχεία και μεταφρασμένων σε 13 διαφορετικές γλώσσες βάσει των αναγκών του διεθνούς δικτύου συνεργατών της. Με στόχο την αμεσότερη εξυπηρέτηση του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών της, ενσωματώθηκε στην πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένο εργαλείο αυτόματης εγγραφής χρηστών (Registration Form) στα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μαθήματα με βάση τη χώρα προέλευσης, τη γλώσσα και την ειδικότητά τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ascensia Diabetes Care κ. Κωνσταντίνου Νάτση: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις που να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα των ατόμων με διαβήτη και των φροντιστών τους. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι ο διαβήτης δεν παρεμποδίζει το μέλλον των ανθρώπων, επιτρέποντάς τους να ζουν μία ποιοτικότερη ζωή. Έχοντας τους συνεργάτες μας άρτια εκπαιδευμένους μέσω των εξειδικευμένων e-learning μαθημάτων που παρέχονται από την SQLearn και χρησιμοποιώντας την εύκολα προσβάσιμη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας πλατφόρμα, εργαζόμαστε όλοι για έναν κοινό στόχο: να κάνουμε τη ζωή των ατόμων με διαβήτη ευκολότερη».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn, κ. Σπύρος Γκούμας, ανέφερε επίσης: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρέχουμε υπηρεσίες ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στο χώρο της υγείας. Η Ascensia Diabetes Care εργάζεται σκληρά για τη δημιουργία λύσεων υψηλής ποιότητας τόσο για τους ασθενείς όσο και για τους συνεργάτες της.