Πανελλαδικές 2019: ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψηφίων

0

Αναρτήθηκαν μόλις οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Oι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Σημειώνεται πως από την Πέμπτη 4 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο εδώ.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Για να δείτε τις βάσεις Σχολών, με γνωστικά αντικείμενα ναυτιλιακού και ναυτικού ενδιαφέροντος (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΕΝ), για το έτος 2018 πατήστε εδώ.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σε κάθε περίπτωση συνιστά στους υποψηφίους να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό, ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Πανελλήνιες 2018: οι βάσεις της ναυτιλίας