ICS Greek Branch και Baltic Exchange ενώνουν τις δυνάμεις τους

0

Το Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) και το Baltic Exchange συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, την τελευταία διάλεξη του Masterclass Lecture Series 2018-2019 στις εγκαταστάσεις του ICS Greek Branch στον Πειραιά.

Το θέμα της διάλεξης ήταν «The Music of Arbitration; Keeping your Disputes in Tone», ενώ κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Jonathan Elvey, Maritime Arbitrator. Σημειώνεται πως ο κ. Elvey ήταν Managing Partner του γραφείου της Ince & Co στον Πειραιά για πολλά χρόνια, ενώ εργάζονταν για την εταιρεία για περισσότερα από 40 έτη.

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης ο κ. Elvey, χρησιμοποιώντας ένα πιάνο, μίλησε στους παρευρισκόμενους για την διαιτησία, για τους βέλτιστους τρόπους προετοιμασίας και παρουσίασης των υποθέσεων, καθώς και τις μεθόδους με τις οποίους μπορεί κανείς να αποφύγει τους κινδύνους και τις κακοτοπιές.

Σημειώνεται πως η διάλεξη ήταν δωρεάν για όλα τα μέλη του Baltic Exchange, καθώς και για όλα τα μέλη και τους μαθητές του Institute of Chartered Shipbrokers.

Σημειώνεται πως ο κύκλος διαλέξεων του Baltic Exchange και του ICS πραγματοποιείται ταυτόχρονα στη Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη, τον Πειραιά και το Λονδίνο, ενώ έχει ως στόχο να ενημερώσει τα μέλη των 2 οργανισμών αναφορικά με τις νέες τάσεις και εξελίξεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία, μέσα από διαλέξεις κορυφαίων εισηγητών.