Ανοιχτές οι εγγραφές για το ICS Professional Maritime Programme

0

Το Hellenic Management Centre, ο επίσημος εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτικός πάροχος του Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως οι αιτήσεις του ICS Professional Maritime Programme για το ακαδημαϊκό έτος 2019- 2010 έχουν ξεκινήσει.

Το ICS Professional Maritime Programme είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας ενός έτους, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στους συμμετέχοντες πρακτικές γνώσεις σε όλους τους τομείς της εμπορικής ναυτιλίας. Τα μαθήματα που περιλαμβάνει διδάσκονται από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι παρέχουν τα κατάλληλα γνωστικά εφόδια για επαγγελματική εξέλιξη και άμεση εφαρμογή στην καθημερινή πρακτική των συμμετεχόντων.

Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται, παράλληλα, για τις εξετάσεις του Institute of Chartered Shipbrokers, Professional Qualifying Examinations. Οι εξετάσεις οδηγούν στην απόκτηση της ιδιότητας μέλους, ICS Membership, τη μονή ναυτιλιακή επαγγελματική πιστοποίησή, με διεθνές κύρος και παγκόσμια αναγνώριση.

Σημειώνεται πως τo ICS Professional Maritime Programme περιλαμβάνει δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα, ενώ οι εισηγητές είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου και συνδυάζουν πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία καθώς και σημαντικές ακαδημαϊκές σπουδές.

Το πρόγραμμα του ICS ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2019 και διαρκεί μέχρι τον Μάιο 2020, ενώ οι διαλέξεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη / Τρίτη-Πέμπτη) και ώρες 19:00- 21:30, στις εγκαταστάσεις του Hellenic Management Centre, στο κέντρο του Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ICS Professional Maritime Programme 2019-2020, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hellenic Management Centre στο τηλέφωνο 210-4125945 ή μέσω email στο helmc@otenet.gr.