Νέοι και Ναυτιλία: η προσεχής εκδήλωση της Isalos.net στο Λονδίνο

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net διοργανώνει εκδήλωση στο Λονδίνο με θέμα “Why Go Maritime in an era of changes?”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00- 20:00 στο γραφείο της Quilter Cheviot στο Λονδίνο (1 Kingsway, London, UK), με τη συνεργασία του Greek Shipping Cooperation Committee (GSCC), υπό την αιγίδα της INTERCARGO και του Hellenic Engineers Society of Great Britain (HESGB).

Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι η Tototheo Maritime, ενώ το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του ABS και με τη συμμετοχή των City, University of London, The Costas Grammenos Centre for Shipping, Trade and Finance, Henley Business School- University of Reading και ALBA Graduate Business School.

Η Ημερίδα στο Λονδίνο έχει ως στόχο να συγκεντρώσει, όχι μόνο την ναυτιλιακή κοινότητα αλλά και την πολυάριθμη φοιτητική κοινότητα που ενδιαφέρεται για τη ναυτιλία και τις μεταφορές και να την ενημερώσει σχετικά με τις νέες εξελίξεις, τις σύγχρονες ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πλοιοκτήτες, καταξιωμένα στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, στελέχη ασφαλιστικών οργανισμών, εταιρειών παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών αλλά και ακαδημαϊκοί θα συμμετέχουν σε τέσσερα (4) θεματικά πάνελ.

Σημειώνεται πως η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, απαιτείται όμως ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.