Ανακοινώθηκε ο 25ος φοιτητικός διαγωνισμός Economia

0

Ο όμιλος Economia και το περιοδικό Οικονομική Επιθεώρηση διοργανώνουν τον Φοιτητικό Διαγωνισμό Economia, για τους φοιτητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η θεματική ενότητα του φετινού διαγωνισμού είναι «Ευρωπαϊκή Ένωση: τα επόμενα βήματα για Ανάπτυξη, Απασχόληση & Εκπαίδευση».

Η εργασία μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική και η έκτασή της πρέπει να είναι έως 2.000 λέξεις. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 31η Μαρτίου 2019.

Η βαθμολόγηση των εργασιών θα γίνει από την Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί δωρεάν mentoring στον Πολυχώρο EcoZone (Βλαχάβα 6-8 Μοναστηράκι) ενώ δώρα αναμένουν τους νικητές στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαΐου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ, καθώς και στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook “Economia Student Contest”.

Φωτο: Unsplash