Νέο σεμινάριο για την καιρική πλοήγηση

0

Tην Πέμπτη 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί από την MeteoMarine σε συνεργασία με την εταιρία StormGeo ένα πρωτοποριακό σεμινάριο εκμάθησης της κορυφαίας εφαρμογής καιρικής πλοήγησης Bon Voyage System.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρίας StormGeo (Βασιλέως Αλεξάνδρου 14-20, Περιστέρι).

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όχι μόνο τις κύριες λειτουργίες του προγράμματος αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλεύουμε με τέτοιου είδους εφαρμογές. Επίσης μαθαίνουν τις βασικές τεχνικές weather routing αλλά και γιατί πρέπει να κάνουμε optimization της πορείας μας. Όλα αυτά μέσα από πραγματικά παραδείγματα και εφαρμογές.

Να σημειωθεί ότι το σεμινάριο για το BVS, το οποίο προσφέρεται δωρεάν, απευθύνεται σε όλους τους αξιωματικούς γέφυρας, ανεξαρτήτως βαθμού, που εργάζονται σε Ελληνικές εταιρίες που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα BVS και είναι πελάτες της StormGeo. Δεν παίζει ρόλο ο βαθμός εξοικείωσης με την εφαρμογή, καθώς το σεμινάριο απευθύνεται από αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες.

Το σεμινάριο διεξάγεται με χρήση υπολογιστή  και είναι προεγκατεστημένο το πρόγραμμα. Σε κάθε σεμινάριο συμμετέχουν κατά μέγιστο 8 άτομα ενώ θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.Το σεμινάριο διεξάγεται σε δύο τμήματα με το το 1ο τμήμα να αρχίζει στις 10:00 και το 2ο τμήμα στις 15:00.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο Δρ. Νίκος Μαζαράκης. Ο Δρ. Νίκος Μαζαράκης είναι καθ/της Ναυτικής Μετεωρολογίας, επισκέπτης καθηγητής του Uninettuno University/Institute for International Maritime Studies και Δ/ΝΤΗΣ του Ελληνικού Γραφείου της εταιρίας καιρού STORMGEO. Παράλληλα συνεργάζεται ως συνεργάτης ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 5500 ώρες διδασκαλίας στο αντικείμενο της Ναυτικής Μετεωρολογίας ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλες αθηναϊκές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Διοργανώνει σεμινάρια σε μεγάλες εταιρίες αλλά και ομίλους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και για εγγραφές εδώ