Νέο ναυτιλιακό σεμινάριο από τον Όμιλο Τσάκου στη Χίο

0

Στηρίζοντας την πρόσβαση στη ναυτική γνώση η Tsakos Group of Companies, σε συνεργασία με το “Maria Tsakos” TCM Academy, διοργανώνει νέο σεμινάριο για την επιμόρφωση των ναυτικών.

Το νέο σεμινάριο έχει τίτλο “Vetting Inspection Latest Requirements/Incident Investigation and Risk Assessment: Case Study” και απευθύνεται σε αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού, σπουδαστές και στελέχη των Ναυτικών Ακαδημιών. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των στελεχών της ναυτιλιακής βιομηχανίας γύρω από τις ταχύτατες αλλαγές που πραγματοποιούνται στον κλάδο.

Στα σεμινάρια θα αναπτυχθεί το ενδιαφέρον θέμα των επιθεωρήσεων στα πλοία από τους ναυλωτές, οι σύγχρονες μέθοδοι που συντελούν σε μια επιτυχημένη επιθεώρηση, καθώς και οι διαφορετικές απαιτήσεις και τρόποι προσέγγισης μιας επιθεώρησης. Επιπροσθέτως θα αναπτυχτεί το θέμα της αξιολόγησης κινδύνου και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα ενός πλοίου και του προσωπικού του, καθώς επίσης και τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης ναυτιλιακής εταιρείας.

Παράλληλα οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα διαλέξεων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος- Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης» την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό παρακολούθησης και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 22710 29600.