Αξιολόγηση εργασιών για το Βραβείο Μεταφορών Ε.Ε.ΣΥ.Μ

0

Στην τελική φάση της αξιολόγησης των τελικών εργασιών, των διαγωνιζόμενων φοιτητών, βρίσκεται ο διαγωνισμός για το Βραβείο Μεταφορών που θεσμοθέτησε ο Ε.Ε.ΣΥ.Μ στην μνήμη του εκλιπόντος καθηγητού του ΕΜΠ και στενού συνεργάτη του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων, Δημητρίου Τσαμπούλα για το Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, που κατέθεσαν φοιτητές απο το ΕΜΠ, το ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η ομάδα αξιολόγησης συμφώνησε τα αντικειμενικά κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνει η αξιολόγηση σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 σε αίθουσα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) υπό την Προεδρία του κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη, Προέδρου Ε.Ε.ΣΥ.Μ, και με την συμμετοχή του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, Γ.Γ. της ΚΕΕΕ και Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, του κ. Δημήτρη Λεμονάκη, Αντιπροέδρου Ε.Ε.ΣΥ.Μ, κ. Σεραφείμ Κάπρου, Καθ. Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Αθανάσιου Μπαλλή, Καθ. ΕΜΠ και Γεωργίου Στεφανίδη, Καθ. Πανεπιστημίου Πατρών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε το επόμενο θέμα του Διαγωνισμού για το Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, που είναι σχετικό με το ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα των Ακτοπλοικών Συγκοινωνιών.