Η Ένωση Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων και το Πανεπιστήμιο Πειραιά εγκαινιάζουν κύκλο διαλέξεων

0

Τη Δευτέρα, 13 Ιουνίου, η Ένωση Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, διοργάνωσαν από κοινού στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου, διάλεξη με θέμα «Modern Shipping Management».

Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, Γεώργιος Βλάχος, ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης, Νικόλαος Πενθερουδάκης και το μέλος της επιτροπής επιμόρφωσης, Θάνος Παπαδόπουλος.

Εστιάζοντας, κυρίως, στις πρακτικές εμπειρίες τους, οι εισηγητές ανέλυσαν στους φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών τη νέα πραγματικότητα στη ναυτιλία καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης των σύγχρονων απαιτήσεων και προσκλήσεων στη σημερινή, ιδιαίτερα ανταγωνιστική, ναυτιλιακή αγορά.

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, το Πανεπιστήμιο Πειραιά και ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, εγκαινιάζουν ένα κύκλο διαλέξεων, με στόχο την καλύτερη κατάρτιση των επαγγελματιών που θα απασχοληθούν στον ευρύτερο ναυτιλιακό χώρο, μέσω της μετάδοσης, πρακτικής, ναυτιλιακής γνώσης.