Η ναυτιλιακή αγορά μιλά για τις ναυτιλιακές αγορές: το σεμινάριο του ALBA σε συνεργασία με το Isalos.net

0

Με ευκαιρία την έκθεση των Ποσειδωνίων σημαντικοί φορείς της ναυτιλιακής εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της ενημέρωσης διοργανώνουν ένα ανοιχτό σεμινάριο για το μέλλον της ναυτιλίας με τίτλο: “SEA… Your Future. Key stakeholders’ perspectives of the shipping industry”.

Το σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Ιουνίου από τις 17:00 έως τις 19:00, οργανώνεται από το ALBA Graduate Business School, με τη στήριξη του Isalos.net, του Real Time Graduates και του Institute of Chartered Shipbrokers (ICS Greek Branch).

Στο σεμινάριο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν όλους όσους προσβλέπουν στον κλάδο ναυτιλίας. Επιπρόσθετα, το ALBA αποφάσισε να στηρίξει εμπράκτως τους νέους που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Έτσι, όλοι οι συμμετέχοντες που πληρούν τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις και που θα συμμετέχουν στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις δύο, συνολικά, μερικές υποτροφίες (50% των διδάκτρων) για τα Ναυτιλιακά Προγράμματα του ALBA.

Πλοιοκτήτες, υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, ειδικοί του ναυτιλιακού χώρου και ακαδημαϊκοί θα ενώσουν την πείρα και τις γνώσεις τους και θα συζητήσουν σχετικά με τις ναυτιλιακές σπουδές.

Λόγω περιορισμένων θέσεων όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στη διεύθυνση www.alba.edu.gr/posidonia2016.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε αποφοίτους αλλά και νέους επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως στελέχη στη βιομηχανία της ναυτιλίας, αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της ναυτιλιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Καλεσμένοι στο πάνελ είναι o καπετάνιος Ιωάννης Κεχαγιάς, FICS, Γενικός Διευθυντής της White Sea Navigation, οι κ.κ. Νικόλαος Πενθερουδάκης, Επίτιμος Πρόεδρος της Hellenic Shipbrokers Association και ALBA Lecturer, Χαρίλαος Ν. Ψαραύτης, Καθηγητής στο Management Science Division, Department of Management Engineering Technical University of Denmark και ALBA Visiting Professor, Βασίλειος Τερζής, Γενικός Διευθυντής της QUEENSWAY και Αντιπρόεδρος Hellenic Short Sea Shipowners Association, και ο Εμμανουήλ Τσικαλάκης, President Master and Mates Union of Greek Merchant Marine.

Σχολιάστρια στη συζήτηση θα είνaι η κα Ναταλία Μαργιόλη, FICS, Αντιπρόεδρος Institute of Chartered Shipbrokers (Greek Branch).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρύτανης του ALBA, καθηγητής Νικόλαος Τραυλός ενώ το καλωσόρισμα θα αναλάβει ο Διευθυντής των ναυτιλιακών προγραμμάτων του ALBA, κ. Σπύρος Βουγιούς.

Το συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο Ηλίας Μπίσιας, Διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και ALBA Lecturer of International Shipping Policy.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το σεμιναρίο και την συμμετοχή του ALBA στα Ποσειδώνια, events@alba.edu.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ναυτιλιακά Προγράμμα του ALBA συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο http://www.alba.edu.gr/StudyShipping