“VentureGarden”- Helping People Grow Ideas

0

Την ευκαιρία σε ανθρώπους που επιθυμούν να αναπτυχθούν επιχειρηματικά, προσφέρει το πρόγραμμα του VentureGarden, το οποίο υλοποιείται από το Anatolia School of Business (ACT) και το ALBA Graduate Business School, στην Αθήνα, με τη στήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

Το VentureGarden απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, οι οποίοι φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα δημιουργώντας την δική τους επιχείρηση ή κάνοντας την ήδη υπάρχουσα εταιρεία τους πιο ανταγωνιστική. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στο οποίο οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ελληνικά.

Οι υποβολές για τον πέμπτο κύκλο του εντατικού προγράμματος μαθημάτων έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησή τους στον ακόλουθο ιστότοπο: http://www.venturegarden.gr/el/apply.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθει στις 28 Μαρτίου 2016, και ώρα 17.00.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα ακολουθήσει φάση αξιολόγησης για την επιλογή των υποψηφίων.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 11 Απριλίου 2016 με διάρκεια πέντε εβδομάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμπλήρωση της αίτησης μπορείτε να επισκεφτείτε το: www.venturegarden.gr.