Η Ομάδα

Ηλίας Μπίσιας

Δικηγόρος και διευθυντής των Ναυτικών Χρονικών και της Gratia Relations. Διδάσκων στο ALBA Graduate Business School και Μέλος του Εργαστηρίου Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Από τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας “Επιλέγω Ναυτιλία” μελετά θέματα σχετικά με τη Ναυτιλιακή Εκπαίδευση από το 2011 και έχει συγγράψει μαζί με τον δρ. Θάνο Πάλλη το σύγγραμμα Επιλέγω Ναυτιλία – Νέοι στις ναυτικές και ναυτιλιακές σπουδές.

  Γιώργος Βαγγέλας

  ο Δρ. Γιώργος Βαγγέλας είναι σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Είναι διδάκτωρ λιμενικής οικονομικής και πολιτικής ενώ είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στα Ναυτικά Χρονικά ασχολείται με ζητήματα της λιμενικής και ναυτιλιακής βιομηχανίας καθώς και με θέματα ενέργειας και μεταφορών σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

   Χρήστος Καπάνταης

   Ο Χρήστος Καπάνταης είναι υπεύθυνος του διαφημιστικού τμήματος του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά διαθέτοντας περισσότερα από 12 έτη εμπειρίας. Επιπρόσθετα αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδηλώσεων του περιοδικού αλλά και την επικοινωνία με τη ναυτιλιακή αγορά.

    Πάνος Καπετανάκης

    Ο Δρ. Παναγιώτης Καπετανάκης είναι σύμβουλος ειδικών θεμάτων του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Είναι διδάκτωρ ναυτιλιακής και οικονομικής ιστορίας και στο περιοδικό ασχολείται με θέματα ιστορικής έρευνας καθώς και με ζητήματα ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας και γεωπολιτικής.

     Αθηνά Κολάκη

     Η Αθηνά Κολάκη εργάζεται στο Τμήμα Διαφήμισης του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

      Χάρης Παππάς

      O Χάρης Παππάς είναι υπεύθυνος Marketing και Νέων Τεχνολογιών του περιοδικού Ναυτικά Χρονικά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν στο χώρο των Νέων Μέσων και της Εταιρικής Επικοινωνίας.

       Δήμητρα Τσάκου

       Η Δήμητρα Τσάκου, διαθέτει πάνω από 11 χρόνια εμπειρίας στο ναυτιλιακό μάρκετινγκ και την επικοινωνία. Έχει εργαστεί επίσης ως σύμβουλος και επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων στην βιομηχανία εμπορίου τροφίμων.

        Παύλος Α. Φιλιππάκης

        Ο Παύλος – Άγγελος Φιλιππάκης είναι τελειόφοιτος σπουδαστής Σχολής Πλοιάρχων της Α.Ε.Ν. Ασπροπύργου. Εργάζεται ως επιμελητής θεμάτων ναυτικής εκπαίδευσης και ναυτικής εργασίας στο περιοδικό Ναυτικά Χρονικά ενώ παράλληλα συμμετέχει ως ειδικός συνεργάτης αναπτυξης, επικοινωνίας και προβολής στο διαδικτύο και στον κυβερνοχώρο.