ShipCon 2018: το διεθνές συνέδριο των νέων της ναυτιλίας στη Λεμεσό

0

Το YoungShip Cyprus, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του διεθνούς συνεδρίου ShipCon 2018, το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Λεμεσό μεταξύ 8 και 9 Νοεμβρίου 2018. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου και του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού, στο Carob Mill.

Το Shipcon αποτελεί ένα ετήσιο διεθνές ναυτιλιακό συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από το YoungShip International. Κύριος στόχος του συνεδρίου είναι η ενδυνάμωση της νεότερης γενιάς που σταδιοδρομεί στη ναυτιλιακή βιομηχανία, με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού και αειφόρου μέλλοντος για τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νέους που απασχολούνται ή που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στη ναυτιλία, προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα διαδραστικό διήμερο συνέδριο με κορυφαίους ομιλητές της ναυτιλιακής βιομηχανίας, γνωρίζοντας ταυτόχρονα την Κυπριακή ναυτιλία.

Οι κύριες θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα είναι η καινοτομία, η ενδυνάμωση των νέων, η ισότητα των φύλων καθώς και οι επαγγελματικές δεξιότητες του μέλλοντος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ShipCon 2018 μπορείτε να βρείτε εδώ.