Ανακοινώθηκαν τα στοιχεία των υποψηφίων κατάλληλων για τις ΑΕΝ

0

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων είναι αναρτημένα από χθες (Δευτέρα 20 Αυγούστου), στο πλαίσιο των πανελληνίων 2018, τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι-ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Οι υποψήφιες/-οι της Γενικής Σειράς και των Ειδικών Κατηγοριών μπορούν να ανατρέξουν εδώ και πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο Κωδικό τους Αριθμό Εξετάσεων και τα τέσσερα πρώτα αρχικά γράμματα των ονομαστικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο) έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την καταλληλόλητα-ικανότητα τους.

Σημειώνεται ότι για κάθε υποψήφια/-ο θα αναφέρονται μόνο οι Σχολές εκείνες για τις οποίες έχει κριθεί κατάλληλη/-ος-ικανή/-ος στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές, ψυχοτεχνικές, αθλητικές δοκιμασίες κλπ).

Τέλος για επιπρόσθετες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι υποψήφιοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 210-3442067, 210-3442076 (8 π.μ.-15 μ.μ).

Φωτό: Ναυτικά Χρονικά