ΚΕΣΕΝ: απολογισμός ενός παραγωγικού εκπαιδευτικού έτους

0

Ένα ακόμη εκπαιδευτικό έτος, κατά το οποίο το ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων συντέλεσε στην επιμόρφωση και πιστοποίηση χιλιάδων αξιωματικών Ε.Ν. και ναυτικών, έφτασε στο τέλος του.

Κατά το προηγούμενο εκπαιδευτικό έτος, το ΚΕΣΕΝ επέδειξε εξωστρέφεια, τόσο με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων, όσο και με την τακτική επικοινωνία με τον Τύπο, επιχειρώντας τη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Εκπαιδευτικοί Κύκλοι

Τους προαγωγικούς κύκλους Α’ και Β’ Πλοιάρχων παρακολούθησαν συνολικά 1.432 αξιωματικοί και επανεξετάστηκαν άλλοι 318.

screenshot

Ειδικά Τμήματα Εκπαίδευσης

Στα ειδικά τμήματα εκπαίδευσης, ο μεγαλύτερος χρόνος αναμονής για να παρακολουθήσει κάποιος το σχολείο ήταν 20 ημέρες, με μέγιστη διάρκεια αναμονής λήψης του πιστοποιητικού 3 ημέρες.
Πιο αναλυτικά πραγματοποιήθηκαν 24 ειδικά τμήματα εκπαίδευσης και πιστοποιήθηκαν συνολικά 7.553 ναυτικοί όλων των βαθμίδων του Εμπορικού Ναυτικού.

Τα ειδικά τμήματα εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκαν είναι:

screenshotscreenshot

Σεμινάρια- Ημερίδες

Κατά το προηγούμενο εκπαιδευτικό έτος πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΣΕΝ/Π κύκλος σεμιναρίων και ημερίδων που αγκαλιάστηκε από το σύνολο των επαγγελματιών, φορέων και των εταιριών του χώρου. Πιο αναλυτικά διοργανώθηκαν από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2018 συνολικά 8 εκδηλώσεις που παρακολούθησαν 1.272 άτομα.

screenshot